Strony: 1
Nie ma sie co rozpisywac.. Ruszamy w sobote a ze trzeba zaczac jak najlepiej.. Ma byc NAS jak najwiecej licze ze bd nas w mylnie przynajmniej 20 osob... Co do barw bierzemy biale lub zielone koszulki zadnych szalikow bd robic wlasnie bialo zielone.. MA NIE BYC POMARANCZOWEGO KOLORU !!! A na meczu mamy byc najglosniej jak sie da... !!! Robimy zebranie 30 min przed meczem pod hala... Dla tych ktorzy chca cos zdzialac... WSZYSCY NA MECZ !! POGOŃ ZABRZE !!! OLE !!!
dobrze patro powiedziane przydaloby sie jakis plakat zrobic zeby na szkole powiesic u nas:)) tylk okto projekt zrobi?? kurwa ma byc jazda !! Wszystcy na rozpoczecie sezonu!! zero pomaranczowego tylko BIAŁE albo ZIELONE koszulki obojetnie jakie!! UP'08 i tyle Na zawsze razem!! Choc wielu nas krytykuje my i tak do kurwy nedzy damy rade!!
Na plakat troche malo czasu zrobcie z globusem na jakims brystolu markerem napisac ze jest mecz i juz... A z ładnymi palakatami zaczniemy od nastepnego meczu ja projekty bd robil
trzeba wybrac mlynowo-bebnowego,przewodniczacego up(bd gadla z zarzadem klubu),zastepce i projektowego!! pisac swoje propozycje wedle mnie Patro powinien byc projektowym!! bo ma leb do tego!! Jutro wazny mecz!! Musimy pokazac kto rzadzi!!
No trzeba przyznać że kibice spisali się dzisiaj bardzo dobrze Szkoda tylko że drużyna nie poszła za waszym przykładem i nie zagrała chociaż trochę lepiej...
Wiesz co ... zal mi ich .. nawet zadnego podziekowania za doping ... zenada .. !!!!
Oficjalnie zawieszam swoja dzialalnosc w up08!! To byl na tyle bylo powod
- Brak podziekowania!! no bez przesady kurwa
- Kurwa w 5 czy tam w 8 mamy spiewac?? no chyba nie chcialbym podziekowac spiewajacym dziewczyna bo one bardziej zaangazowaly sie niz wiekszosc osob obecnych na mlynie np pigis
Skopiuje to co napisałem na forum na handballzabrze.pl
"Sorki , że nie podziękowaliśmy za doping... ale po takim meczu w naszym wykonaniu szczerze mówiąc chcieliśmy już tylko jak najszybciej zejść do szatni:( Dzięki wielkie za doping i oby tak było przez cały sezon! Pozdrawiam"
Heh.. Rozumie was wszystkich... No ale to chyba nie na tym polega UP zeby po jednym meczu juz rezygnowac ?? ;/ pasterz na ostatnim meczu tamtego sezonu u nas bylo nas 4 i spiewalismy w 4 wiec nie widze powodu zeby tak latwo rezygnowac.. No ale kazdy robi jak chce ja mam zamiar dalej dzialac bez wzgeldu na to co sie dzieje kibicowsko i na boisku... Pozdro !!!
hmmm no tez fakt sorQ chlopcy no ale kurwa gada cnie umie bo w 5 musimy drzec morde tylko!! trzeba to jakos zorganizowac!! dobra kicek nic sie nie stalo!! BEDZIE DOPING NA MAX!! kurwa nie poddajemy sie
ale trzeba wziasc sie do roboty i wiecej ludzi zachecac do kibicowania a nie ze wiekszosc to piknikowcy!! przychodza popatrzec i jaja se robia przez wiekszosc meczu!!
Strony: 1